Οι οπαδοί δείχνουν τον δρόμο !

Αγανακτισμένοι οι οπαδοί του Μαγδεμβούργου αποφάσισαν να δείξουν στην ομάδα από που είναι το τέρμα. Ξεκαρδιστική ιστορία!
Η φόρμα του Μαγδεμβούργου πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, μέχρι που έφτασε να μην έχει καταφέρει να σκοράρει για πέντε σερί αγώνες.
Αγανακτισμένοι οι οπαδοί της ομάδας, αποφάσισαν να δείξουν στους παίκτες τον δρόμο προς τα δίχτυα (κυριολεκτικά).
Στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπερλίνερ, άπαντες στις εξέδρες εφοδιάστηκαν με μεγάλα βέλη που δείχνουν προς μία κατεύθυνση. Όταν η ομάδα έκανε... κατεβασιά, οι οπαδοί πήγαιναν από τη μία κερκίδα στην άλλη, δείχνοντας το τέρμα, προκαλώντας γέλιο σε όλο το γήπεδο και τους τηλεθεατές.

Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί. Οι οπαδοί είχαν φτιάξει και χορογραφία! Ναι, καλά διαβάσατε. Χορογραφία! Γιατί όταν η ομάδα έκανε οργανωμένη επίθεση και δεν μπορούσε να προσέχει που δείχνουν τα βελάκια της κερκίδας, οι οπαδοί με τα βελάκια τους σχημάτισαν ένα... γιγαντιαίο βελάκι το οποίο έδειχνε το τέρμα από πάνω!
Το Μαγδεμβούργο βρίσκεται τελευταίο στη βαθμολογία της τέταρτης γερμανικής κατηγορίας έχοντας 20 βαθμούς, ωστόσο όταν το ποδόσφαιρο ξεφεύγει από τα όρια της παράνοιας, του παραλογισμού, των επεισοδίων και γίνεται γιορτή, πλάκα και χαβαλές, είναι κάτι το μαγικό.
Τελικά το σύστημα των οπαδών απέδωσε καρπούς καθώς το Μαγδεμβούργο σκόραρε! Ωστόσο οι αντίπαλοι σκόραραν περισσότερα και έτσι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-1. Κανείς από αυτούς τους απίστευτους τύπους όμως, δεν δείχνει όμως να πτοείται!
πηγή : woop.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger