Με Καστίγιο και Λαζαρίδη στο ΟΑΚΑ

Επιστροφές μέτρησε ο Μανουέλ Μασάδο στην επανέναρξη των προπονήσεων του Αρη, μετά τη διήμερη άδεια που προηγήθηκε. 
Τόσο ο Νέρι Καστίγιο, όσο και ο Νίκος Λαζαρίδης (αμφότεροι απουσίασαν από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο), γυμνάστηκαν κανονικά με τους συμπαίκτες τους, κάτι που σημαίνει πως υπολογίζονται ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Το ίδιο ισχύει και για τον Μίσελ, ο οποίος δείχνει να ετοιμάζεται να ξαναφορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα, μετά από διάστημα τριών εβδομάδων (έλλειψε από τους αγώνες με Ολυμπιακό, ΟΦΗ και Πανιώνιο).
Ιδιαίτερο πρόβλημα δεν δείχνει να αντιμετωπίζει ούτε ο Νόε Ακόστα. Το πιο πιθανό είναι ο Ισπανός να μπει στο κανονικό πρόγραμμα άμεσα και να υπολογίζεται από τον Μασάδο για την Κυριακή. Ως εκ τούτου ο Πορτογάλος τεχνικός του Αρη, μετρά ούτε λίγο, ούτε πολύ τρεις σημαντικές επιστροφές ενόψει ΠΑΟ, κάτι που τον κάνει να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση!
Οι παίκτες που δεν θα ταξιδέψουν στην Αθήνα είναι γνωστοί. Οι τραυματίες Μανώλης Παπαστεριανός (υποβλήθηκε σε νέα μαγνητική, δεδομένου πως οι ενοχλήσεις δεν υποχωρούν), Φράνσις Ντίκο και ο τιμωρημένος, Κώστας Καπετάνος. Δηλαδή, μετά από καιρό τα προβλήματα λιγοστεύουν σημαντικά και αυτό συμβαίνει πριν από ένα τόσο δύσκολο, όσο και κρίσιμο ματς, όπως είναι αυτό απέναντι στους πράσινους του Ζεσουάλδο Φερέϊρα. 
Στις προπονήσεις της Τετάρτης και της Πέμπτης, ο Μασάδο θα δοκιμάσει το πλάνο που σκέφτεται να καταστρώσει, έχοντας ήδη στο μυαλό του τα δεδομένα, όπως αυτά διαμορφώθηκαν στην εξέλιξη του αγώνα με τον Πανιώνιο. Για παράδειγμα η εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε ο Τριανταφυλλάκος ίσως διαφοροποιήσει τα πράγματα στην επίθεση, παρά την επιστροφή του Καστίγιο.        
πηγή : novasport.gr      

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger