«Πράσινο» δράμα !

Δύσκολες ώρες για τον Παναθηναϊκό! Μαζικές παραιτήσεις, τα λεφτά του πίσω ζητάει ο Βγενόπουλος, δεν βάζουν άλλα Πολέμης και Βασιλάκης, παρατείται και ο Γόντικας!
Κάτι περισσότερο από δυσοίωνες οι ενδείξεις για το μέλλον του συλλόγου αυτές τις ώρες! Στο Δ.Σ. που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 14:00 μ.μ., σχεδόν ολόκληρο το διοικητικό σώμα έχει υποβάλει την παραίτησή του και μαζί και ο Δημήτρης Γόντικας που υπό αυτές τις συνθήκες είναι λογικό να μην μπορεί να συνεχίσει!

Πιο συγκεκριμένα, οι κ.κ. Τζίμας, Ελευθεράκης, Λουμίδης, Λομβάρδου και Χατζηνικολάου έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αποχωρήσουν, αλλά υπάρχουν και χειρότερα!


Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ζητάει πίσω τα χρήματα που έβαλε βάσει του ποσοστού του (1,7 εκατ.), επικαλούμενος και την επιστολή που είχε αποστείλει στον Δημήτρη Γόντικα, στον οποίο τόνιζε ότι η δική του συμβολή θα ολοκληρωνόταν μονάχα εφόσον δεν υπήρχαν όλες αυτές οι παραιτήσεις και με βασική προϋπόθεση την παραμονή του Γόντικα στην προεδρία. 


Ο Βασιλάκης που είχε ενδιαφερθεί να προσφέρει 500.000 ευρώ με τη μορφή δανείου γνωστοποίησε πως δεν πρόκειται να το κάνει, ενώ και ο Πολέμης που έχει ήδη βάλει 250.000 ευρώ, δήλωσε πως δεν θα συμβάλει άλλο οικονομικά, όπως θα έκανε αρχικά με τις επόμενες 750.000 ευρώ!


Το σκηνικό απελπισίας που έχει στηθεί στον Παναθηναϊκό δεν αφήνει εκτός τον Δημήτρη Γόντικα, ο οποίος φέρεται έτοιμος να παραιτηθεί και αυτός από την προεδρία!


Οι μοναδικοί που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν εκφράσει πρόθεση παραίτησης, είναι οι Μίμης Δομάζος και Βασίλης Κωνσταντίνου, όπως επίσης και οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι...
πηγή : sday.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger