"Γκέλαρε" η Ντόρτμουντ (4-4), ματσάρα στο "Σίγκναλ-Ιντούνα Παρκ" (vid)

Ίσως στο καλύτερο παιχνίδι της φετινής Bundesliga Ντόρτμουντ και Στουτγκάρδη μοιράστηκαν βαθμούς στο "Σίγκναλ-Ιντούνα Παρκ" με το...αγγλικό 4-4, αποτέλεσμα που αν μη τι άλλο ευνοεί τη Μπάγερν Μονάχου.
Φοβερός αγώνας με σωρεία χαμένων ευκαιριών, 8 τέρματα, 2 ανατροπές και αμείωτο ενδιαφέρον από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.
Η Ντόρτμουντ ξεκίνησε πολύ δυνατά θέλοντας εμφανώς να «καθαρίσει» το παιχνίδι από την αρχή και ευτύχησε να προηγηθεί στο 33' με τον Καγκάουα, αφού πρόλαβε πρώτα να χάσει τουλάχιχτον άλλες τρείς ευκαιρίες για γκολ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, με τους πρωταθλητές να κάνουν το 2-0 με τον Μπλατσικόβσκι στο 49',δίνοντας την εντύπωση ότι καπού εκεί το παιχνίδι είχε κριθεί.
Η Στουτγκάρδη όμως δεν...κατέθεσε τα όπλα και μέσα σε 8 λεπτά κατάφερε να πραγματοποιήσει μια επική ανατροπή αλά...Άρη !
Από 2-0 το σκορ έγινε 2-3 με σκόρερ τους Ιμπίσεβιτς (71') και δύο γκολ από Σίμπερ (77',79').
Αυτή όμως δεν ήταν και η μοναδική ανατροπή με τη Ντόρτμουντ να απαντάει στον αιφνιδιασμό μέσα σε ένα πεντάλεπτο.
Χούμελς (82') και Πέρισιτς (87') έδωσαν εκ νέου το προβάδισμα στη Ντόρτμουντ και όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης.
Η Στουτγκάρδη δεν είχε πεί τη τελευταία λέξη της και στο φινάλε της αναμέτρησης κατάφερε να «αποδράσει» με τον βαθμό της ισοπαλίας ισοφαρίζοντας στο 92' με τον Γκέντνερ, «παγώνοντας» στη κυριολεξία το "Σίγκναλ-Ιντούνα Παρκ".


Σάββατο (31/3)
Νυρεμβέργη – Μπάγερν (16:30)
Κάιζερσλαουτερν – Αμβούργο
Βέρντερ – Μάιντς
Λεβερκούζεν – Φράιμπουργκ
Άουγκσμπουργκ – Κολωνία
Χέρτα – Βόλφσμπουργκ (19:30)
Κυριακή (1/4)
Ανόβερο – Γκλάντμπαχ (16:30)
Χόφενχαϊμ – Σάλκε (18:30)


Η βαθμολογία:
1. Ντόρτμουντ 63 *
2. Μπάγερν 57
3. Σάλκε 53
4. Γκλάντμπαχ 51
5. Λεβερκούζεν 40
6. Βέρντερ 40


* αγώνας περισσότερος 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger