Μέσι: Ο νεαρότερος 150άρης...(vid)

Το βιβλίο των ρεκόρ του Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να γεμίζει. Το βράδυ του Σαββάτου, η Μπαρτσελόνα κέρδισε στο ρελαντί με 2-0 εκτός έδρας τη Σεβίλλη και το... παλεύει για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη βαθμολογία, σε μια βραδιά που ο Μέσι μπορεί να πέτυχε ένα γκολ, αλλά σημαδιακό.
Κι αυτό γιατί, ήταν το υπ' αριθμόν 150 γκολ του Αργεντινού σούπερ σταρ στο ισπανικό πρωτάθλημα και είναι από χθες το βράδυ ο νεαρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Πριμέρα Ντιβισιόν που φτάνει σε αυτό το νούμερο.
Ο Μέσι ήταν χθες βράδυ 24 ετών και 267 ημερών και το ρεκόρ κατείχε ο Ραούλ (25 ετών, 247 ημερών). Μόλις 24 ετών και έχει κάνει... τα πάντα.


Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα έγινε ο 18ος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του πρωταθλήματος που έφτασε τα 150 τέρματα, ο 12ος που τα έχει πετύχει με τη φανέλα ενός συλλόγου και ο δεύτερος της Μπαρτσελόνα μετά τον Θέσαρ.
Είναι επίσης ο τέταρτος μη Ισπανός που φτάνει σε αυτό το νούμερο μετά τους Πούσκας, Ντι Στέφανο και Ούγκο Σάντσες.
Τα ρεκόρ καλά κρατούν για το «μαγικό παιδί» της Καταλονίας, την ώρα που ο ίδιος δηλώνει ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της Μπαρτσελόνα.


πηγή : sentragoal.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger