Αλεξανδρής: Ειδική προετοιμασία για την νίκη

Το Ρέθυμνο υποδέχεται το Σάββατο (24/3) ο Αρης στο Αλεξάνδρειο, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο στην προσπάθεια κατάληψης της έκτης θέσης.
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του, ενώ μιλώντας για την αναμέτρηση τόνισε: "Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει κάνει μια πολύ καλή χρονιά και το κυριότερο παίζει πολύ πιο διαφορετικά από ότι οι υπόλοιπες ομάδες.
Εχουμε κάνει ειδική προετοιμασία, για να μπορέσουμε να επιβάλλουμε εμείς του κανόνες του παιχνιδιού, ώστε να διευκολυνθούμε στο να φτάσουμε στον στόχο μας που είναι η νίκη. Εχουμε δουλέψει με πολύ ένταση και είμαστε αισιόδοξοι για τον αγώνα και το αποτέλεσμα".
Ο Σέρτζιο Κερούς από την πλευρά του υποστήριξε: "Είναι ένας σημαντικός αγώνας. Προερχόμαστε από τέσσερις συνεχόμενες νίκες και για να βρεθούμε σε ακόμη καλύτερη κατάσταση, ενόψει των πλέι οφς θα μας βοηθήσει πολύ άμα κερδίσουμε το Ρέθυμνο.
Για να το πετύχουμε χρειαζόμαστε και την βοήθεια των φιλάθλων μας. Πιστεύω ότι αν στηριχτούμε στις αμυντικές μας αρχές και εφαρμόσουμε το πλάνο του κόουτς, τότε θα πάρουμε τη νίκη.
Ξέρουμε ότι το Ρέθυμνο είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλά το transition game, ότι εκτελεί πολλά τρίποντα και ότι διαθέτει έναν πολύ καλό παίκτη όπως είναι ο Κρίστμας.
Θα είναι λοιπόν ένας αγώνας που τα πάντα μπορούν να συμβούν, μια που η αντίπαλη ομάδα είναι από εκείνες που δύσκολα τα παρατάνε. Θα είναι μια... μάχη, στην οποία θα κερδίσει εκείνη η ομάδα που θα το θέλει περισσότερο. Vamos Αρης".
πηγή : sport.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger