Ύστατη προσπάθεια

Το παλεύει ο Παναθηναϊκός για να γλιτώσει την τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ, ωστόσο οι πιθανότητες είναι λίγες. Σε τι ελπίζει.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «πράσινοι» με διάφορες επαφές προσπαθούν να πετύχουν είτε την αναστολή της απόφασης την ερχόμενη Τετάρτη, είτε αν υπάρξει αποκλεισμός για ένα χρόνο να μπορεί να ανασταλεί η απόφαση αν μέχρι τον Απρίλιο έχουν δοθεί τα χρήματα σε παίκτες και ομάδες (μόνο στο CAS μπορούν να προσφύγουν οι «πράσινοι»). Οι πιθανότητες είναι σε βάρος του Παναθηναϊκού, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΟΥΕΦΑ θα αντιπαραβάλει αυτά που ζήτησε από την ΠΑΕ, για να μην τιμωρηθεί και αυτά που έχει στείλει η ΠΑΕ. Θα δει ότι δεν έχουν σταλεί οι διακανονισμοί και δεν έχουν δοθεί χρήματα σε Λιόν (Μπουμσόνγκ), Τζένοα (Ρούντολφ), Σετούμπαλ (Ζέκα) και το πιο πιθανό είναι να άρει την αναστολή και να τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό με αποκλεισμό ενός χρόνου από την Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βασιστεί στο όνομα που έχει στην ΟΥΕΦΑ, στον πρότερο εντιμο βίο και στο γεγονός, ότι τα χρέη άρχισαν να τακτοποιούνται μέχρι την αιφνίδια διάλυση του Δ.Σ. και ότι μπορεί να πληρωθούν όλα τα χρέη μόλις προκύψει το νέο Δ.Σ. τον Απρίλιο.

Αυτά θα γνωστοποιηθούν από τους «πράσινους» στην ΟΥΕΦΑ. Πρέπει να πούμε ότι ο Δημήτρης Γόντικας ναι μεν παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου και του γενικού διευθυντή, αλλά πήγε και χθες στο γραφείο για κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες, αλλά και για να βοηθήσει όσο μπορεί όσους έχουν μείνει για τις διαδικασίες με την Ευρώπη.

πηγή : sday.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger