Μασάδο: «Νίκη για να μείνουμε στο κόλπο»

Ως αυτοσκοπό παρουσίασε τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον ΟΦΗ ο Μανουέλ Μασάδο στις δηλώσεις του στη συνδρομητική τηλεόραση.
Ο Πορτογάλος χαρακτήρισε δύσκολο αλλά όχι απίθανο να μπει στα πλέι οφ η ομάδα του και αναφέρθηκε και πάλι στα κριτήρια με τα οποία επέλεξε την ενδεκάδα  στον αγώνα του Καραϊσκάκης την περασμένη αγωνιστική:
«Θα επαναλάβω για μια τελευταία φορά πως είχαμε δει αυτό το παιχνίδι με μια εντελώς διαφορετική εικόνα. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα, εκτός έδρας. Επομένως έπρεπε να κάνουμε έναν διαφορετικό σχεδιασμό, επικεντρώνοντας στο δημιουργικό κέντρο του Ολυμπιακού. Κάναμε, λοιπόν, κάποιες αλλαγές τακτικής. Το γεγονός πως θα έπρεπε να κοιτάξω κι έναν κύκλο αγώνων που έχει να δώσει η ομάδα μέχρι το τέλος, μ’ έκανε να διαφυλάξω κάποιους ποδοσφαιριστές. Με βάση την τακτική την οποία ήθελα να ακολουθήσω, αλλά και με βάση τους ποδοσφαιριστές τους οποίους κατέβασα στον αγωνιστικό χώρο, ήξερα ότι μπορούσα να παρουσιάσω και μια ανταγωνιστική ομάδα και μέσα στο Καραϊσκάκη.
Επ' ουδενί δεν κατέβηκε η ομάδα για να μη παλέψει το παιχνίδι, διότι θέλαμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς εκεί και δεν σας κρύβω πως με την τακτική που ακολουθήσαμε, πιστέψαμε ότι θα μπορούσαμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Τα πράγματα βέβαια δεν πήγαν όπως θα θέλαμε και είμαστε πολύ στενοχωρημένοι γι αυτό. Χάσαμε τους βαθμούς, χάσαμε και τον Σηφάκη, παρ’ όλα αυτά ήθελα να κοιτάξω έναν κύκλο αγώνων. Ελπίζω οι επιλογές να είναι σωστές και αυτό θα φανεί απ' τα αποτελέσματα των επόμενων παιχνιδιών, έχοντας διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του Σηφάκη. Είχαμε ποδοσφαιριστές υψηλού ρίσκου από άποψη καρτών και αποφασίσαμε να τους διαφυλάξουμε».

Για τις πιθανότητες εισόδου στα πλέι οφ, εμκτιμά: «Εξ αρχής το έργο μας ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Πόσο μάλλον τώρα που ο Ατρόμητος έχει αποσπαστεί αρκετά, έχοντας 10 βαθμούς διαφορά, ενώ στο πρωτάθλημα οι διεκδικήσιμοι βαθμοί που απομένουν είναι 18! Επομένως, βλέπετε πόσο δύσκολο είναι το έργο. Από κει και πέρα όμως, εμείς είμαστε επαγγελματίες, κάνουμε έναν καλό δεύτερο γύρο κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Να βοηθήσουμε να τερματίσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται και όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες και πιθανότητες, τόσο εμείς θα τις διεκδικούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θέλω να ξεγελάσω κανέναν, γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι το έργο μας. Εχουμε αυτή τη στιγμή, λοιπόν, ένα νέο παιχνίδι με τον ΟΦΗ το Σάββατο, μια νέα μάχη να δώσουμε την οποία πρέπει να κερδίσουμε. Και στο τέλος θα δούμε που θα καταλήξει η ομάδα».Και για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, σχολίασε: «Είναι μια ομάδα η οποία αμύνεται πάρα πολύ καλά, όντας πολύ καλά τοποθετημένη στο δικό της μισό. Είναι δουλεμένο όλο αυτό, τον έχω δει σε πολλά παιχνίδια και το κάνει με πολύ καλό τρόπο. Αμύνεται σωστά, κλέβει μπάλες και προσπαθεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Μια δύσκολη ομάδα, με καλούς αθλητές που σίγουρα θα έρθουν να διεκδικήσουν κάτι μέσα στη δική μας έδρα. Στόχος μας είναι μόνο η νίκη, όπως και για όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια και αυτό θα κάνει η ομάδα. Ελπίζω με τη στήριξη του κόσμου, με τη δική μας προετοιμασία, με το πάθος και τη θέληση να καταφέρουμε να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα και σ' ένα παιχνίδι δύσκολο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς». 
Ουμπίδες: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας»
Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θεωρούν χρέος τους να εξαντλήσουν τις πιθανότητες εισόδου της ομάδας στα πλέι οφ. Ο αγώνας με τον ΟΦΗ είναι ο πρώτος από τους έξι που απέμειναν και μαθηματικά αφήνουν ελπίδες επίτευξης του πρώτου στόχου της χρονιάς.
Στην κάμερα της nova μίλησε ο Χαβιέρ Ουμπίδες, αναφερόμενος αρχικά στο σετ εντός έδρας αγώνων με ΟΦΗ και Πανιώνιο που ακολουθεί: «Είναι δύο εντός έδρας παιχνίδια τα οποία εμείς πρέπει να δούμε ξεχωριστά. Στο βάθος του μυαλού μας δεν υπάρχουν άλλα αποτελέσματα, εκτός απ’ τις δύο νίκες και τους έξι βαθμούς που θα μας κρατήσουν ζωντανούς στο όνειρο διεκδίκησης των play offs. Γνωρίζουμε βεβαίως πως τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα, ειδικά μετά τη νίκη του Ατρομήτου. Εμείς θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε όμως τις πιθανότητές μας. Ο ΟΦΗ κάνει ένα καλό πρωτάθλημα κι έναν καλό δεύτερο γύρο μέχρις στιγμής, επομένως είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος. Εμείς όμως δεν έχουμε περιθώρια λάθους. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με τον ΟΦΗ και να σκεφτούμε μετά και το επόμενο παιχνίδι, ώστε να καταφέρουμε να μαζέψουμε 6 πόντους».
Καπετάνος: «Νίκες και βλέπουμε»
Στη συνδρομητική τηλεόραση μίλησε και ο Κώστας Καπετάνος. Ο έλληνας μέσος σχολίασε τη διακοπή του αήττητου σερί του Άρη στο Καραϊσκάκης: «Ττρέχαμε ένα σερί δύο μηνών με θετικά αποτελέσματα, έχοντας διάρκεια σε αυτά τα παιχνίδια και μαζέψαμε αρκετούς βαθμούς για να πλησιάσουμε την πεντάδα. Με τον Ολυμπιακό δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε. Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια και τώρα βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Είναι στην έδρα μας και πρέπει μέχρι το τέλος της χρονιάς να κάνουμε ένα σερί, τουλάχιστον μέσα στο γήπεδό μας και έξω να πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».
Για το αυριανό παιχνίδι, σχολίασε: «Ο ΟΦΗ φέτος κάνει πολύ καλή πορεία, αλλά πιστεύω δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα μέσα στο μυαλό των συμπαικτών μου εκτός από τη νίκη. Παίζουμε στην έδρα μας, πιστεύω ο κόσμος να έρθει να μας στηρίξει για να πάρουμε μια εύκολη νίκη. Πρέπει να μπούμε αποφασιστικά να κερδίσουμε τον ΟΦΗ και την άλλη εβδομάδα να δούμε τον Πανιώνιο. Δεν εξαρτάται από εμάς να μπούμε στα πλέι οφ,  θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε απ' αυτούς τους 18 που έχουνε μείνει και θα δούμε».
πηγή : pamesports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger