«Βούτηρο» η 25η αγωνιστική-Μίκρυνε η «ψαλίδα»

«Βούτηρο» αποδείχτηκε η 25η αγωνιστική για τον Άρη καθώς οι ομάδες που διεκδικούν μια θέση στα πλεϊ οφ έχασαν βαθμούς καθώς καμοία από τις ενδιαφερόμενες δε μπόρεσε να κερδίσει.
Ατρόμητος,ΠΑΟΚ,ΑΕΚ και Αστ.Τρίπολης που βρίσκονται βαθμολογικά πάνω από τον Άρη έβαλαν στο «σακούλι» τους από έναν βαθμό και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι "κίτρινοι" βγαίνουν κερδισμένοι της αγωνιστικής.
Δυστυχώς ο στόχος του Άρη από δω και στο εξής εξαρτάται καί από τις υπόλοιπες συγκεκριμένες ομάδες και όχι μόνο από τα δικά του αποτελέσματα.
Προτίστως θα πρέπει να κερδίζει στα δικά του εναπομείναντα παιχνίδια και μετά να βλέπει και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.
Σύμπτωση είχαμε και στα τρία παιχνίδια που ακολούθησαν μετά από αυτό του Άρη.
Αστ.Τρίπολης και ΑΕΚ έμειναν στην ισοπαλία (1-1) με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο τέλος με γκολ του Λεονάρντο.
Ο Ατρόμητος έμεινε και αυτός σε δύκολη θέση απέναντι στον Λεβαδειακό που δε μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη μέχρι το τέλος, με την ομάδα του Δώνη να ισοφαρίζει τελικά (2-2).
Ίδια εξέλιξη και στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ με τους γηπεδούχους να προηγούνται με τον Θεοδωρίδη και τον Τσιρίλο να χαρίζει τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος για τον δικέφαλο (1-1).
Πλέον στη τρίτη θέση παραμένει ο Ατρόμητος με 44 βαθμόυς, ακολουθεί τέταρτος ο ΠΑΟΚ με 43, Η ΑΕΚ στη πέμπτη με 42 και έκτος ο Αστ.Τρίπολης με 38.
Η «ψαλίδα» μίκρυνε λοιπόν με τον Άρη να ακολουθεί στους 36 βαθμούς και έτοιμο να ολοκληρώσει τη τελική του αντεπίθεση.
Ευχή όλων είναι το έργο της 25ης αγωνιστικής να επαναληφθεί ξανά...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger