Μανουέλ, ο αναμορφωτής του Άρη!

Έκανε ντεμπούτο στις 15 Ιανουαρίου στο 0-0 πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και έκτοτε έχει κερδίσει τις καρδιές όλων στον Αρη.
Ο λόγος; Προφανής… Οι "κίτρινοι" παίζουν καλή μπάλα, σκοράρουν και παίρνουν τους βαθμούς που τους φέρνουν μέσα στο παιχνίδι της διεκδίκησης μίας θέσης στα πλέι-οφ για την έξοδο στην Ευρώπη.
Ναι, καλά καταλάβατε… Η κουβέντα γίνεται για τον Μανουέλ Μασάδο, ο οποίος μετρά μία ενδεκάδα αγώνων στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχοντας μόλις μία ήττα. Αυτή από τον πιθανώς πρωταθλητή Ελλάδας και για την νέα περίοδο, Ολυμπιακό με 3-0 στις 11 Μαρτίου στο "Καραϊσκάκη".
Επί ημερών Μασάδο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Αρης καταφέρνει να συλλέγει βαθμούς. Όταν κατέφθασε ο Πορτογάλος τεχνικός στο "Κλεάνθης Βικελίδης", οι Θεσσαλονικείς μετρούσαν 16 βαθμούς σε 18 παιχνίδια! Και τώρα έχουν να επιδείξουν πολύ καλή συγκομιδή.
Σε 11 ματς πρωταθλήματος μετρούν έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα. Οπερ σημαίνει ότι έχουν συλλέξει, 22 βαθμούς με αποτέλεσμα να βρίσκονται μέσα στο κόλπο της πεντάδας αναμένοντας ένα στραβοπάτημα της ΑΕΚ την Κυριακή (25/3) στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, προκειμένου να μπουν ακόμα πιο γερά στην υπόθεση έξοδος στην Ευρώπη.
Τώρα για το που αποδίδει ο Μασάδο την επιτυχία; Οποιος και αν τον ρωτά, η απάντηση που δίνει είναι η ίδια. Ο έμπειρος προπονητής υποστηρίζει πως η ομάδα δουλεύει στις προπονήσεις κάποιες λεπτομέρειες, ενώ τονίζει και την άψογη συνεργασία που έχει με τους παίκτες του. Και ειδικά το τελευταίο έχει ιδιαίτερη σημασία, διότι ο Μασάδο εργάζεται σε μία ομάδα, όπου υπάρχουν προβλήματα με τις πληρωμές και ουκ ολίγες φορές οι ποδοσφαιριστές έχουν κάνει αποχή από τις προπονήσεις.
"Είναι πολύ σημαντικό για τη δική μου τη δουλειά πως είχα την απόλυτη συνεργασία των ποδοσφαιριστών, προσπαθήσαμε, λοιπόν, να αλλάξουμε κάποια πράγματα, κάποιες οργανωτικές και τεχνικές λεπτομέρειες, ώστε να μπορέσει η ομάδα να αποδίδει καλύτερα", είναι η απάντηση που δίνει ο Μασάδο και αυτή δεν απέχει από την πραγματικότητα.
Ειδικά ο Νέρι Καστίγιο αναγεννήθηκε από την ημέρα που έφθασε το "Βικελίδης" ο Μασάδο. Θύμισε σε πολλούς τον παίκτη που έκανε "όργια" με τη φανέλα του Ολυμπιακού και μόνο τυχαία δεν ήταν η δήλωση του Ιβηρα τεχνικού στον Τύπο του Μεξικού.
"Δεν μπορώ να γνωρίζω τι είχε συμβεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα, πριν έρθω στην ομάδα. Είναι ξεκάθαρο, όμως, ότι ο Νέρι έχει την επιθυμία να παίξει καλό ποδόσφαιρο και τις δυνατότητες για να γίνει ο ηγέτης του Αρη. Το τελευταίο χρονικό διάστημα μου θυμίζει τον παίκτη που είχε διαπρέψει στον Ολυμπιακό, πριν από τη μεταγραφή στη Σαχτάρ. Μόνο που τώρα σκοράρει πιο συχνά", ήταν τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού.
Και επειδή, ενδεχομένως, κάποιοι να το αγνοούν, επί Μασάδο ο Νέρι έχει στείλει πέντε φορές την μπάλα σ΄τα αντίπαλα δίχτυα. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, τι σχέση που μπορεί να υπάρχει ανάμεσα σε Μασάδο και παίκτες.
πηγή: Sentragoal.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger