Καλεί Κατίδη, Γιαννιώτα για επέκταση

Ανάμεσα σε οικονομικά ζητήματα που αφορούν τους διακανονισμούς για την στελέχωση του φακέλου αδειοδότησης, στην ΠΑΕ Άρης κάνουν και προγραμματισμό για συμβόλαια νυν ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Οι δυο νεαροί παίκτες, που αναδείχθηκαν από την ακαδημία του συλλόγου και κερδίζουν φέτος χρόνο συμμετοχής και ρόλο στην επαγγελματική ομάδα, είναι ο Γιάννης Γιαννιώτας και ο Γιώργος Κατίδης. Το συμβόλαιο του πρώτου ολοκληρώνεται το 2014 και του δεύτερου το 2013. Ο Γιαννιώτας από τον αγώνα του πρώτου γύρου με τον Ολυμπιακό και έπειτα, έχει διαδοχικές συμμετοχές. Ο Κατίδης, αρχηγός της εθνικής ομάδας νέων, έπαιξε στην αρχή της παρουσίας του Μανουέλ Μασάδο στον πάγκο του Άρη και πρόσφατα πέρασε από τη διαδικασία δοκιμής από του Ντέιβιντ Μόγιες στο Λίβερπουλ για λογαριασμό της Έβερτον.

Η ΠΑΕ Άρης προετοιμάζει και θα τους υποβάλλει το επόμενο διάστημα προτάσεις επέκτασης συνεργασίας, αφού η εξέλιξη τους προοιωνίζει την παρουσία τους από τη νέα σεζόν εξαρχής στο βασικό κορμό της ομάδας. Οι κίτρινοι θέλουν να διασφαλίσουν πως δυο ανερχόμενα περιουσιακά στοιχεία (ο Κατίδης έκλεισε πρόσφατα τα 19 και ο Γιαννιώτας θα είναι 19 τον Απρίλιο) θα παραμείνουν περισσότερο στο Κλεάνθης Βικελίδης.
πηγή : pamesports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger