Τέσσερα τελευταία βήματα για την αδειοδότηση

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι η καθοριστική για την ολοκλήρωση του φακέλου που θα καταθέσει η ΠΑΕ Άρης με στόχο την άμεση εξασφάλιση αδειοδότησης της νέας σεζόν.

Οι εκκρεμότητες σήμερα είναι τέσσερις. Οι συμφωνίες ή διακανονισμοί για οφειλές στον Οριόλ Λοθάνο, τον Ισπανό αμυντικό που φόρεσε την περασμένη σεζόν τη φανέλα του Άρη προερχόμενος από τη Ράσινγκ Σανταντέρ και στον Έκτορ Κούπερ, που πλέον κατευθύνει στην Τουρκία τις προσπάθειες της Ορντούνσπορ, έχοντας υπό τις οδηγίες του το Φρανθίσκο Χαβίτο. Οι επαφές, σύμφωνα με την εκτίμηση των ανθρώπων του Άρη, εξελίσσονται ικανοποιητικά και βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο.

Από τους νυν ποδοσφαιριστές μοναδικό πρόβλημα είναι αυτό του Χουάν Κάρλος Τόχα. Ο Κολομβιανός, έχοντας συνειδητοποιήσει ότι δεν υπολογίζεται από το Μανουέλ Μασάδο ζητά με την προσφυγή που κατέθεσε, οφειλόμενα, το υπόλοιπο του συμβολαίου του και φυσικά να μείνει ελεύθερος. Η αναβολή που δόθηκε χθες με τη συναίνεση του για μία εβδομάδα στην εκδίκαση της προσφυγής, δείχνει και έμπρακτα ότι υπάρχει έδαφος εξώδικης διευθέτησης της διαφοράς. Ο Άρης έχει υποβάλει βελτιωμένη πρόταση διευθέτησης των οφειλόμενων και περιμένει τη θετική απάντηση του παίκτη για να αποσύρει την προσφυγή, να υπογράψει τη συμφωνία και να λυθεί το συμβόλαιο του με συναινετικό τρόπο.

Από τη στιγμή που θα κλείσουν και αυτά τα θέματα, στην Αλκμήνης λένε ότι θα είναι σε θέση να καταβάλλουν προς τους νυν ποδοσφαιριστές και τους υπόλοιπους δικαιούχους το πρώτο μέρος από τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που φέρεται να έχει εξασφαλίσει από επενδυτικό όμιλο του εξωτερικού η διοίκηση και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Θανάσης Αθανασιάδης, το μέλος της διοίκησης Τάσος Ορφανίδης και ο εκτελεστικός διευθυντής Γιάννης Κόντης, ώστε να κλείσει οριστικά το ζήτημα της αδειοδότησης και να πορευτεί χωρίς προβλήματα στη λήξη της σεζόν η ομάδα.

Η τέταρτη εκκρεμότητα είναι αυτή της φορολογικής ενημερότητας. Ο διευθύνων σύμβουλος Αντώνης Ζαμπέτας χειρίζεται το θέμα εδώ και αρκετό καιρό. Έχει πραγματοποιήσει επαφές και με υπηρεσιακούς φορείς στο Υπουργείο Οικονομικών και εκτιμάται ότι τελικά η ρύθμιση δύο οφειλόμενων ποσών (που δεν μπορεί τυπικά να ενοποιηθούν) σε διακανονισμούς 27 και 36 δόσεων θα δώσουν τη λύση για την ανάκτηση της ενημερότητας που είναι άλλη μια προϋπόθεση της αδειοδότησης.
πηγή : pamesports.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger