ΜΑΡΟΥΣΙ – ΑΡΗΣ: ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι δηλώσεις των προπονητών και των παικτών:


Nίκος Λινάρδος: «Παιζουμε στην έδρα μας ,χωρίς κόσμο, ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που βρίσκεται σε εξαιρετική καταστάση.Οσο μονότονο  κι αν ακούγεται, δεν έχουμε πια τίποτα να χάσουμε και συνεπώς παίιζουμε χωρίς άγχος με στόχο να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον. 
Θα χαρούμε να δούμε φίλους και παλιούς συνεργάτες όπως ο κόουτς Αλεξανδρής και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος».


Λευτέρης Ακεψιμαϊδης: «Είναι ένα από τα τελευταίια παιχνίδια μιας παράξενης σεζόν.Ο Άρης έχει βρει ρυθμό και είναι το φαβορί. Εμείς, όπως σε όλα τα ματς που έχουμε δώσει θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας και όπου βγεϊ.»

Βαγγέλης Αλεξάνδρης: «Πάμε να δώσουμε έναν αγώνα που πρέπει να κερδίσουμε. Μας θεωρούν ως το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να σεβαστούμε την παρουσία, αλλά και την ιστορία του Αμαρουσίου στο Πρωτάθλημα».

Νταν Μαυραεϊδής: «Ξέρουμε ότι το Μαρούσι δεν έχει καλό ρεκόρ στο Πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι είναι κακή ομάδα. Κάθε εκτός έδρας αγώνας είναι δύσκολος, οπότε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να βγάλουμε πολύ ενέργεια στο παρκε, να αγωνιστούμε με καρδιά και να κάνουμε τα πάντα για να 
κερδίσουμε. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμούμε τον αντίπαλο μας, αλλά θα πρέπει να παίξουμε όπως ξέρουμε για να τα καταφέρουμε».
πηγή : esake.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger