Οι δοκιμές και ο Καστίγιο

Ο Μανουέλ Μασάδο συνηθίζει να πειραματίζεται.Σε αρκετές συνεντεύξεις του είπε εξάλλου ότι μια ομάδα πρέπει να μάθει να παίζει τρία διαφορετικά συστήματα,τονίζοντας ότι η απαίτηση από την (εκάστοτε) ομάδα του είναι να γνωρίζει να αποδίδει (τουλάχιστον) με τους σχηματισμούς 4-3-3, 4-2-3-1, 4-4-2.
Προς αυτή τη κατεύθυνση δούλεψε στο διάστημα της διακοπής, ενώ φαίνεται ότι δεν έχει καταλήξει σχετικά με το κατάλληλο σχήμα ενόψει του
Η αλήθεια είναι ότι το ερωτηματικό που υπάρχει σχετικά με τον Ρικάρντο Φατί, ενισχύει την αναποφασιστικότητά του. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής - και διεθνής με τη Σενεγάλη. πλέον - θα επιστρέψει αύριο (02/03) στη Θεσσαλονίκη, έχοντας χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
 Ο Μασάδο θα δει τη κατάστασή του και αναλόγως θα αποφασίσει. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Γιάννη Γιαννιώτα. Σε περίπτωση που οι δύο παίκτες δείξουν έτοιμοι, τότε είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει ένα σχήμα 4-4-2 σε σχήμα ρόμβου με τον Φατί στη βάση του ρόμβου και τον Γιαννιώτα στην επίθεση, δίπλα στον Καστίγιο. Στη διάρκεια της σημερινής (01/03) προπόνησης, δοκίμασε περισσότερο το 4-2-3-1.
Στη διάθεσή του βρέθηκε εξάλλου και ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος έβγαλε το ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης και φυσικά είναι έτοιμος για τον αγώνα με την ΑΕΚ.
πηγή : sport.gr

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger